Elektroinstalacije Beograd

Elektroinstalacije Beograd
nopal-lux-elektroinstalacije

Nopal Lux

Beograd, +381 21 6045179
ELEKTROINSTALACIJE BEOGRAD NOPAL LUX NOPAL Lux d.o.o.
je vodeći proizvođač elektroinstalacionog materijala u Srbiji, izrastao na temeljima NOPALA a.d.
čije ime više od 50 godina znači vrednost, kvalitet i pouzdanost.
Preduzeće zapošljava 120 radnika i posluje na jednoj lokaciji u Srbiji.
Sa proizvodnim kapacitetom od 5 miliona jedinica godišnje NOPAL Lux d.oo.
nudi kompletan asortiman proizvoda za kućne električne instalacije: - Sijalična grla i svetiljke - Instalacione sklopke i priključnice - Utikače, prenosne priključnice i razvodnike - Instalacioni pribor - Kućna zvona
Cenovnik
vaillant-elektroinstalacije

Vaillant

Beograd, Savski venac, Radnička 57 +381 11 3540050
ELEKTROINSTALACIJE BEOGRAD VAILLANT Vaillant Vam nudi elektroinstalacioni materijal veoma visokog kvaliteta.
Cenovnik
elkom-elektroinstalacije

Elkom

Beograd, Požeška 67a +381 11 3540563
ELEKTROINSTALACIJE.
Elkom elektroinstalacije se bavi i izvodjenjem spoljašnjih kao i unutrašnjih elektroinstalaterskih radova na stambenim objektima (zgrade, stanovi, privatne kuće) a takodje i na poslovnim objektima (firme, preduzeća...).
Dvadesetdvogodišnje iskustvo na poslovima izvođenja i organizacije elektro radova su, nadamo se, najbolja preporuka da izaberete baš nas.
budim-group-elektroinstalacije

Budim Group

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 6b +381 11 3473741
ELEKTROINSTALACIJE BEOGRAD BUDIM GROUP Ukoliko Vam je potreban elektroinstalacioni materijal, Budim Group je idealno rešenje.
Elektroinstalacije-2
Važne komponente u koncepciji savremenih električnih postrojenja predstavljaju i udobnost i isplativost a ne samo sigurnost u snabdevanju. Izvodjenje elektroinstalacija se može poveriti samo firmi registrovanoj za takvu vrstu radova. Postavljanje električnih instalacija je jedan od možda najvažnijih, najodgovornijih i potencijalno najopasnijih radova koji se izvode u kući ili stanu. Da bi se električne instalacije postavile na najbolji mogući način neophodno je korišćenje kvalitetnih materijala, adekvatnih alata kao i iskustvo i stručnost u izradi elektroinstalacione šeme. Sama ugradnja električnih vodova i električnih čvorova, utičnica, prekidača, strujomera, sklopki i sličnog je deo posla koji se mora izvoditi po standardima koji važe u oblasti bezbednosti i zaštite od neželjenih posledica. Krečenje i gletovanje zidova možda možete sami, ali kada se radi o električnim instalacijama, svaka greška može prouzrokovati posledice po zdravlje ili može izazvati požar i slično. Ugradnju i popravku električnih instalacija uvek je preporučljivo prepustiti radnicima sa iskustvom i stručnim znanjem iz ove oblasti.
Back to Top